Social Facebook Instagram LinkedIn Youtube

Producenten aan het woord

 

Tim van der Zalm van Labeltje Labeltje

Tim van der Zalm is manager van DI-RECT, Wodan Boys en Emil Landman. Ook is hij mede-eigenaar van Labeltje Labeltje, een nieuw onafhankelijk platenlabel. Hij vroeg een toelage aan voor het titelloze album van The Indien, dat op Labeltje Labeltje verscheen. De aanvraag werd toegewezen.


Lees verder

tim-van-der-zaln-3.jpg

Passie voor fotografie / Frits van Swoll

De creativiteit van Sena-rechthebbenden beperkt zich niet alleen tot muziek. Neem Frits van Swoll. De producent gebruikte zijn liefde voor muziek niet alleen in verschillende functies bij platenmaatschappijen Phonogram, Dureco en zijn eigen label Silver Angel Records, maar ook voor fotografie. In zijn fotoboek Vinyl in Stills komen muziek en fotografie samen in prachtige beelden van o.a. Toots Thielemans, Golden Earring en de iconische hoesfoto van Boudewijn de Groots album Hoe sterk is de eenzame fietser.


Lees verder

hans-dulfer-01-c2021-photo-by-frits-van-swoll.jpg

X-ceptional Music Productions / Bas Kunnen

Naast uitvoerende kunstenaars bestaan de leden van Sena ook uit producenten. Bas Kunnen vertegenwoordigt beide: hij is componist, uitvoerend muzikant, producer, engineer, producent én eigenaar van zijn muziekbedrijf X-ceptional Music Productions. Dit jaar viert hij zijn vijfentwintigjarig jubileum als professional in de muziek én als lid van Sena.


Lees verder

bas-studio.jpg