Social Facebook Instagram LinkedIn Youtube

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Voor het bezoek aan en gebruik van Sena.nl gelden gebruiksvoorwaarden:

Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de informatie die wij op deze site bieden, gaat u akkoord met de toepasselijkheid van de gebruiksvoorwaarden. Gaat u niet akkoord met deze voorwaarden? Dan mag u de informatie die we bieden op deze website niet gebruiken.

Eigendom website
De website www.sena.nl is van Sena. Voluit staat Sena voor Stichting ter Exploitatie van Naburige rechten. Het kantoor van Sena bevindt zich aan de Catharina van Renneslaan 20, 1217 CX in Hilversum.

Sena is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41194330. Het BTW-nummer is NL801652406B01.

Nederlands recht
Door uw bezoek aan deze website gaat u akkoord met de toepassing van Nederlands recht en met de beoordeling van opmerkingen, klachten en dergelijke over deze website door rechters in Nederland.

Informatie en aansprakelijkheid
De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie en vormt geen advies. We proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op deze website zo juist, volledig en actueel mogelijk is. Toch kan het gebeuren dat de informatie op deze website niet (meer) klopt. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid indien u daardoor schade lijdt.

Gebruik van informatie
Alle informatie op deze website is van Sena. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. U mag de informatie op deze website gebruiken voor privédoeleinden, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van Sena. Ook mag u de informatie niet wijzigen. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden dan moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.
Het is wel toegestaan de op deze website opgenomen formulieren en vergoedingen te kopiëren en te gebruiken voor het doel waarvoor zij blijkens hun voorwaarden bestemd zijn.

Werking website
Wij doen ons uiterste best om deze website foutloos en ononderbroken te laten functioneren. Toch kan het voorkomen dat deze website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Links naar andere websites
Op deze website wordt soms gelinkt naar andere websites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

Over de disclaimer
Sena behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Disclaimer Sena (PDF)
U kunt de disclaimer opslaan en/of printen voor later gebruik.

Disclaimer