Social Facebook Instagram LinkedIn Youtube

Wat is de toegevoegde waarde van muziek?

Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven. Wij hebben allemaal wel een bepaald gevoel bij of associatie met muziek. Dat geldt op persoonlijk vlak, maar zeker ook op zakelijk vlak. Muziek voegt echt iets toe aan jouw onderneming. Het creëert sfeer voor klanten, het ondersteunt het verkoopproces en het heeft een positief effect op medewerkers. Ook voor media is muziek van grote toegevoegde waarde. Muziek vormt de identiteit van een radiostation of draagt bij aan de sfeer en inhoud van een televisieprogramma.

Alle reden dus om muziek te gebruiken in jouw onderneming. En waarom zou je dat niet doen? Bijna overal wordt muziek gebruikt om een juiste sfeer te creëren. Denk hierbij aan winkels, horecagelegenheden, kantoren, sportscholen, zwembaden, sportkantines, ziekenhuizen, parkeergarages, supermarkten, warenhuizen, radio, televisie en festivals.

17-03-01-0538tom-espinosa.jpg

Gebruik je muziek
in jouw zaak? Sluit
dan een licentie af

Licentie aanvragen

muziekgebruikers.jpg

Vragen?


Heb je een vraag?
Neem contact op met het Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten (SCAN). SCAN is de serviceorganisatie van onder andere Sena en Buma.


Contactgegevens SCAN
Eén van de collega's van het Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten helpt je graag verder. Bel naar 020 - 700 90 99 of e-mail naar info@mijnlicentie.nl. SCAN is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.