Webinar: Sena Sessions Online: Producenten | Sena
Social Facebook Instagram Twitter LinkedIn Youtube

Webinar

Sena Sessions Online: Producenten

 

webinar-overzicht.png
Sena Sessions Online: Producenten

2 februari was de eerste editie van de Sena Sessions Online. Deze keer in het teken van producenten. Wat gaan tijdens dit webinar dieper in op de volgende zaken:

  • Rechten per titel per land;
  • Dubbele claims in binnen- en buitenland;
  • Ongeclaimd repertoire in binnen- en buitenland;
  • Vragen van kijkers.

Wat zijn rechten per titel per land en waarom moet je deze als producent invullen? Wat is het belang van de ISRC. Wat zijn dubbele claims en hoe handel je dubbele claims af en wat is ongeclaimd repertoire? Wat kan Sena voor producenten in het buitenland betekenen en hoe regel je alles via onze portal MySena. Het komt allemaal voorbij tijdens dit 1 uur durende webinar. Accountmanager relatiebeheer Silvia Biemans ging in gesprek met collega Jacqueline Calis, medewerker van de Servicedesk. Ook praat Silvia met Rick Commandeur, die bij Sena verantwoordelijk is voor de producentenclaims en Simon de Koning, die de relaties van onze rechthebbenden in het buitenland behartigt.

Normaal worden de Sena Sessions op locatie gehouden zoals de Sena Sessions in samenwerking met de Dutch DJ Foundation in de STMPD RCRDS Studio van Martin Garrix en de Sena Sessions voor sessiemuzikanten en in samenwerking met STOMP in het kantoorpand van Sena in Hilversum.Bekijk webinar

Beluister webinar