Social Facebook Instagram Twitter LinkedIn Youtube

Silvia Biemans

Accountmanager Relatiebeheer

Silvia Biemans

Wie is het gezicht achter Sena? Een van onze gezichten is Silvia Biemans. Silvia kun je regelmatig tegenkomen als spreker of panellid op onze evenementen, zoals bijvoorbeeld Music Rights on Tour. Hieronder stelt zij zich voor.

Ik ben Silvia Biemans, geboren in het Brabantse Odiliapeel, en op dit moment woon ik om de hoek bij Sena in Hilversum. Ik ben 41 lentes jong, houd van muziek, festivals, het strand, lezen en genieten van mijn rijke sociale leven. Sinds mei 2017 werk ik bij Sena.

Ik wist al jong dat ik de muziek in wilde. Tijdens mijn opleiding Sociale Culturele Vormgeving kwam ik voor mijn stage terecht bij Dynamo Open Air, een fantastisch festival. Voor een volgende stage mocht ik naar Mojo Concerts in Delft, waar ik een aantal jaren met plezier heb gewerkt - tot Willem Venema mij vroeg om voor zijn nieuwe bedrijf The Alternative te komen werken. Geweldige tijd gehad, maar na een paar jaar wilde ik toch verder kijken. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen en heb ik met mijn bedrijfje Butterfly !nc de afgelopen 10 jaar me vooral gefocust op het produceren van muziekevenementen.

Als Accountmanager Relatiebeheer heb ik veel contact met rechthebbenden. Ook bezoek ik evenementen om Sena te vertegenwoordigen in bijvoorbeeld een panel of presentatie. Nog niet iedereen weet precies wat Sena doet en mijn doel is om hier verandering in te brengen. Wie weet tot ziens dus!

silvia-biemans.png