Terug

Update MySena

02-04-2024
update-1.png

Sena lanceert dinsdagavond 2 april een update van MySena; de superhandige online tool voor al onze ruim 53.000 rechthebbenden.

MySena heeft een aantal handige nieuwe features
1 Nieuw op het dashboard.
2 Percentages en periodes aanpassen.
3 Soundfiles wel of niet geüpload.

1 Nieuw op het dashboard
In het dashboard staat - onder ‘Bruto lopend saldo’ - het aantal dagen tot de volgende betaling vermeld. 

2 Percentages en periodes aanpassen
Producenten kunnen nu heel eenvoudig de percentages en periodes van een willekeurige set aan repertoire aanpassen. Op die manier loopt alles weer in lijn met de eigen administratie. Er kan vanuit ‘Repertoire’ een export worden gemaakt waarin wijzigingen van percentages en periodes kunnen worden ingevuld. Een dergelijke export kan vervolgens ook weer als import worden gebruikt om wijzigingen door te voeren in je repertoire.

3 Soundfiles wel of niet geüpload
Aan de export van repertoire voor producenten is een kolom toegevoegd die aangeeft of er bij de betreffende repertoireregel een soundfile is geüpload of niet.

Belangrijk
Bij een aanpassing op een (oude) repertoireregel binnen MySena moeten alle verplichte velden volledig worden ingevuld. Anders kunnen de gegevens niet worden opgeslagen en aanvullende zaken als soundfiles of rechten per titel per land niet worden toegevoegd. 

Let op: MySena is op dinsdagavond 2 april vanaf 17:00 uur even uit de lucht! Log vanaf morgen in op MySena om de wijzigingen te zien.