Popunie Live Den Haag | Sena
Terug

Popunie Live Den Haag

26-04-2020 t/m 27-04-2020
56726577-2244867068905209-8050733608702312448-o.jpg

Den Haag is van oudsher een popmuziekstad met veel talent en een rijk muzikaal verleden. De stad opent zich daarnaast graag voor (rijzende) sterren uit binnen- en buitenland. Door deze open visie is het Haagse stadsfestival The Life I Live een samenwerking aangegaan met Popunie Live, dat zich ten doel stelt opkomende artiesten uit de Maasstad ook buiten de stadsgrenzen een podium te kunnen bieden om zo een groter publiek kennis te laten maken met ‘het Rotterdamse geluid’.

Traditiegetrouw vindt The Life I Live plaats op Koningsnacht – sinds drie jaar ook op Koningsdag – en vormt daarmee een ideaal platform de Rotterdamse acts Iguana Death Cult, De Likt en Tabanka voor een groot publiek in de Haagse binnenstad te laten optreden.

Popunie Live
Dit concept is in 2013 ontwikkeld met als doel de promotie van Rotterdamse popmusici en bands in de hogere regionen. Gericht op het neusje van de zalm dat inmiddels diverse stadia heeft doorlopen en wellicht aan de vooravond staat van een doorbraak en een professionele carrière in de muziek. Deze categorie blijft nog te vaak buiten het reguliere aanbod van podia en festivals. Te goed als voorprogramma, te riskant als hoofdact. Terwijl het juist loont om deze bands dat laatste zetje te geven, met goed betaalde optredens op gerenommeerde festivals die een impuls kunnen geven aan de volgende stap in de loopbaan. Popunie Live wordt mede mogelijk gemaakt door Sena Performers en Gemeente Rotterdam.