Nieuwe update van MySena - lees hier enkele wijzigingen | Sena
Terug

Nieuwe update van MySena - lees hier enkele wijzigingen

12-10-2021
kopie-van-sena-sessios-online-fb.png

De afgelopen maanden zijn verschillende afdelingen van Sena weer bezig geweest om MySena nog beter te maken. Maandag 11 oktober is de nieuwe release van MySena live gegaan. Hieronder staan enkele wijzigingen. 
Voor alle wijzigingen die van toepassing op jou zijn kan je in de berichtenbox van MySena kijken. 

 • Repertoire annuleren
  Rechthebbenden kunnen nu eigen repertoire annuleren wanneer het onterecht is aangemeld. Als de titel gelinkt is met speelgegevens wordt de claim verwijderd. Dit kan gevolgen hebben op eerder uitbetaalde vergoedingen, deze kunnen teruggedraaid en verrekend worden.
   
 • Export ongeclaimd repertoire te gebruiken voor verwerking
  De export van ongeclaimd repertoire is nu geschikt als basis voor de import van repertoire. Op deze manier is het makkelijker om grotere aantallen ongeclaimd repertoire te verwerken.
   
 • Bulkverwerking ISRC
  Voor producenten is het nu mogelijk om ontbrekende ISRC’s in bulkaanlevering toe te voegen. Dit kan in het tabblad ISRC onder claims. Er kan op verschillende niveaus een selectie gemaakt worden en deze selectie is te exporteren in een excelbestand waar de ISRC’s toegevoegd kunnen worden.

 • Naam Soundfile zichtbaar
  Producenten kunnen terugzien welke soundfile is geplaatst, zodat er gecontroleerd kan worden of de soundfile bij de repertoireregel hoort. Dit gaat gelden voor de soundfiles die vanaf nu toegevoegd worden.

 • Status aanvraag participatie
  In MySena is nu te zien dat een aangevraagde participatie ter goedkeuring ligt bij Sena met informatie als voor welke band de participatie is aangevraagd en voor welke periode.