Terug

Delft Chamber Music Festival

27-07-2022 t/m 07-08-2022
delf-chamber-music-festival.png

Deze zomer vindt de 25e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Artistiek leider Nino Gvetadze stelt een programma samen rond het thema 'Mensen en verhalen'. Wij kijken uit naar een prachtige editie van het Delft Chamber Music Festival met veel concerten en internationale top-musici.

Het Delft Chamber Music Festival is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een kamermuziekfestival van wereldformaat. Het festival werd opgericht door violiste Isabelle van Keulen. Daarna nam violiste Liza Ferschtman het artistiek leiderschap gedurende 15 jaar over. Sinds 2021 is pianiste Nino Gvetadze artistiek leider. Zij nodig in de zomer de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tegen het prachtige historische decor van Delft en omgeving te musiceren. In een feestelijke, zomerse en intieme setting worden de meest bijzondere en unieke programma's ten gehore gebracht.

Het festival staat internationaal bekend om het hoge niveau van de musici, de bevlogenheid van de uitvoeringen en de unieke benadering van de muziek zonder de traditie uit het oog te verliezen. 

Voor in de agenda: 27 juli t/m 7 augustus - Delft