Social Facebook Instagram Twitter LinkedIn Youtube

Daniëlle van Slooten

Medewerker Relatiebeheer

Daniëlle van Slooten

Wie is het gezicht achter Sena? Een van onze gezichten is Daniëlle van Slooten. Haar hele werkzame leven heeft zij in de muziekindustrie doorgebracht. Hieronder stelt zij zich voor.

Ik ben Daniëlle van Slooten en ik ben trotse moeder van een dochter van bijna 16 en een zoon van 13. Ik hou van muziek, ik verzamel lp’s en ga regelmatig naar concerten. Reizen maakt mij enorm blij. In mijn vrije tijd geniet ik van sporten als hardlopen en fietsen en voor de nodige balans doe ik ook aan yoga. Als trouwe supporter van mijn kinderen ben ik op zaterdag vaak te vinden op het voetbalveld.

Mijn werkzame leven heb ik altijd in de muziekindustrie doorgebracht. Ik ben begonnen bij BMG Music Publishing als Directie Assistente. Daarna ben ik overgestapt naar EMI waar ik diverse functies heb gehad. Na de overname door Universal Music heb ik daar nog 6 jaar gewerkt als Licensing Coördinator.

Sinds mei 2019 werk ik voor Sena op de afdeling Relatiebeheer. Samen met mijn collega’s op Relatiebeheer ben ik het eerste aanspreekpunt voor rechthebbenden (o.a. muzikanten, producenten en agenten). Wij streven ernaar om een zo snel mogelijke en professionele service te bieden. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail, whatsapp en chat. Je bent als rechthebbende of toekomstige rechthebbende ook altijd welkom bij ons op kantoor, waar we ook regelmatig interessante sessies organiseren voor muzikanten en producenten. Maar ook gewoon als je wilt weten hoe je het beste je repertoire kan aanmelden of andere praktische vragen hebt ben je van harte welkom.

Om meer duidelijkheid te geven over rechten voor muzikanten hebben we samen met andere rechtenorganisaties Buma/Stemra en NORMA de handen ineen geslagen en werken we aan ons gezamenlijke initiatief Music Rights on Tour. Bij Music Rights on Tour zijn wij op verschillende evenementen aanwezig met een stand en panel. In dit panel komen vragen aan bod als hoe het zit met bijvoorbeeld het naburig recht van Sena en krijg je interessante informatie over de totstandkoming van een track en welke rol de rechtenorganisaties hierbij spelen.

Houd Facebook, LinkedIn of Instagram in de gaten waar we de eerstvolgende keer te vinden zijn met onze stand!

danielle-1a.jpg