Social Facebook Instagram Twitter LinkedIn Youtube

Sena Performers Muziekproductiefonds

 

Je Eigen opname maken? Het kan met het Sena Performers Muziekproductiefonds

Ben je professioneel muzikant en wil je je muziek digitaal of fysiek uitbrengen, maar mis je de financiële middelen? Dan is het Sena Performers Muziekproductiefonds wat voor jou! Het fonds kan je net dat ene duwtje in de rug geven dat nodig is voor de volgende stap in je muzikale loopbaan.

Wil je meer lezen over artiesten die een bijdrage hebben ontvangen van het Sena Performers Muziekproductiefonds?

Artiesten aan het woord

Aanvraagrondes 2020

Ook in 2020 hebben we weer diverse aanvraagrondes. Hieronder en hiernaast vind je een overzicht. Binnen 3 maanden ontvangen de aanvragers bericht over de beoordeling van hun aanvraag.

Aanvraag extra tranche MPF
Vanaf nu tot en met 12 april kan er subsidie aangevraagd worden in een extra aanvraagronde:
van 17 maart tot en met 12 april 2020

Subsidievoorwaarden extra tranche MPF

Aanvraagformulier extra tranche MPF

Let op: Alle bijlagen van de aanvraag moeten worden samengevoegd in één geheel PDF bestand. Een aanvraag met losse bestanden wordt NIET in behandeling genomen. 

 
NOTA BENE:
Het is helaas niet mogelijk om telefonisch vragen te stellen gezien onze beperkte bereikbaarheid door de RIVM-maatregelen. Aanvragen kunnen naar sociaalcultureel@sena.nl gestuurd worden. Als er een onduidelijkheid in de aanvraag zit, dan nemen we contact op.

Reguliere aanvraag doen?

Aanvraagronde 2 2020: 13 april 2020 tot en met 28 juni 2020

Zondag 28 juni 2020 is dus de deadline van de eerstvolgende aanvraagronde. Aanvragen die na die datum binnen komen, gaan mee in de volgende aanvraagronde.

Aanvraagrondes 2020: 

Aanvraagronde 2: 13 april t/m 28 juni 2020
Aanvraagronde 3: 29 juni t/m 1 november 2020

Wil jij ook je eigen opname maken? Check dan eerst de voorwaarden 2020 en kijk of jouw aanvraag in aanmerking komt voor financiering. Voldoet jouw aanvraag aan de eisen, vul dan het aanvraagformulier in. Stuur je aanvraagformulier (inclusief bijbehorende bijlagen en in één document) per e-mail naar sociaalcultureel@sena.nl.

Het Sena Performers Muziekproductiefonds ontvangt meer dan 200 subsidieaanvragen per jaar terwijl er een budget van
€ 300.000 per jaar beschikbaar is. Dit betekent dat er slechts een beperkt aantal aanvragen kan worden gehonoreerd. De Sectie Uitvoerende Kunstenaars van Sena beslist over het al dan niet toekennen van een subsidieaanvraag maar laat zich daarbij adviseren door een adviescommissie. Deze commissie wordt momenteel gevormd door Dominique Citroen, Alexander Beets en Michel Peek. De aanvragen worden op basis van de, bij de subsidievoorwaarden genoemde, criteria door de commissie beoordeeld. 

Vragen? Stuur een e-mail naar sociaalcultureel@sena.nl.

guitarist-1031087-960-720-turn.png

Meld je aan en krijg waar jij recht op hebt

Aanmelden