Social Facebook Instagram LinkedIn Youtube

ISRC

De digitale vingerafdruk voor producenten

Aanvragen Mastereigenaar code

Het is mogelijk om een mastereigenaarcode aan te vragen bij Sena. Deze code wordt door ons toegekend aan de mastereigenaar of producent, dus de persoon of bedrijf welke financieel en eindverantwoordelijk is. Met deze mastereigenaarcode kun je zelf ISRC’s aanmaken en toekennen aan het repertoire waar je mastereigenaar van bent. Deze codes kun je doorgeven aan de masterstudio en worden tijdens het proces van mastering op de master geregistreerd.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een mastereigenaarcode. Graag ontvangen we onderstaande gegevens van je. De code ontvang je binnen twee dagen per mail. 


* Mocht je (nog) geen Sena nummer hebben als producent, laat dit veld dan leeg.

 

guitarist-1031087-960-720-turn.png

Meld je aan en krijg waar jij recht op hebt

Aanmelden

Jacqueline Calis
Medewerker Relatiebeheer

Heb je een vraag?
Eén van onze collega's van de Afdeling Relatiebeheer helpt je graag verder. Bel naar 035 625 17 80 of e-mail naar servicedesk@sena.nl. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

WhatsApp
Klik hier of app je vraag naar
06 83 86 49 01

App ons je vraag
Je kunt op werkdagen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) ook met ons WhatsAppen. Voeg  06 83 86 49 01 toe aan je contacten en app ons je vraag. Je krijgt binnen 1 uur een reactie. Wanneer je gebruik maakt van WhatsApp gelden de door hen gestelde privacyregels.