Muziek Werkt | Sena
Social Facebook Instagram Twitter LinkedIn Youtube

Muziek werkt!

Muziek is van onschatbare waarde

Muziek is van onschatbare waarde

Voor u als ondernemer, uw klanten en uw medewerkers. Want of het nu gaat om een café of winkel: muziek zorgt ervoor dat uw klanten langer blijven, meer besteden en terugkomen. Op de werkvloer zorgt muziek ervoor dat uw medewerkers productiever en sneller werken. Heeft u de toegevoegde waarde van muziek al ontdekt?

Wij ondersteunen Muziek Werkt, een onafhankelijk platform dat onderzoeken publiceert, en zelf ook onderzoek doet, naar de toegevoegde waarde van muziek voor ondernemers. Wat is de rol van muziek op het werk? Wat betekent muziek voor een sportschool? En heeft muziek effect op de winkelbeleving van de consument? Vragen waarop Muziek Werkt antwoord geeft.

De verkregen inzichten uit de diverse onderzoeken gebruiken wij om de toegevoegde waarde van muziek voor ondernemers aan te tonen. Zodat we hen niet alleen laten zien dat een muzieklicentie een waardevolle investering is, maar ook hoe ze hun muziekinzet kunnen optimaliseren en zo hun omzet kunnen verhogen. En dat is precies waar onze ambitie ligt.

1.jpg

Gebruikt u muziek
in uw zaak? Sluit
dan een licentie af

Licentie aanvragen

muziekgebruikers.jpg