Social Facebook Instagram Twitter LinkedIn Youtube

Jacqueline Calis

Medewerker Relatiebeheer

Jacqueline Calis

Na diverse omzwervingen in de muziek business werkt Jacqueline alweer 9 jaar als Medewerker Relatiebeheer bij ons. Hieronder stelt ze zich kort voor.

Mijn naam is Jacqueline Calis en ik woon in Eemnes. Ik heb een dochter van 25 en een zoon van 23 jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, concerten, yoga, dagje sauna, borrels en etentjes met vrienden en vriendinnen. Ik hou ook erg van reizen. 

Na een paar jaar in de toeristenbranche te hebben gewerkt, belandde ik in de muziekwereld, waar ik in 1988 aan de slag ging bij Dino Music. Dat was een gouden tijd met platina en gouden platen, alarmschijven en veel champagne om de behaalde successen te vieren. Na 15 jaar bij Dino Music te hebben gewerkt, ben ik bij EMI Music Netherlands beland. Daar heb ik 8 jaar gewerkt en een geweldige tijd gehad. Nu werk ik alweer 9 jaar bij Sena.

Ik werk op de afdeling Relatiebeheer/Servicedesk waar ik, samen met mijn collega’s, het eerste aanspreekpunt ben voor muzikanten, producenten, agenten, managers, producers en toekomstige rechthebbenden. Ik beantwoord vragen die binnenkomen via de telefoon, mail, chat en/of whatsapp en help bijvoorbeeld met het aanmelden van repertoire. Regelmatig neem ik deel aan muzikantendagen of andere muziekevenementen om voorlichting te geven over wat Sena precies doet en wat wij voor muzikanten – en producenten – kunnen betekenen. Ook bij Sena op kantoor zijn bestaande en nieuwe rechthebbenden van harte welkom en organiseren we interessante info-sessies. Wie weet, komen we elkaar tegen op een evenement of tijdens een afspraak op ons kantoor in Hilversum!

 

jacqueline-1a.jpg