Wijzigingen in MySena | Sena
Terug

Wijzigingen in MySena

07-07-2020
Ipad

Maandag 6 juli j.l. is er een nieuwe release van MySena geweest. De grootste wijzigingen lees je hier: 

 • Meer datavelden bij het aanmelden van repertoire
  Bij het invoeren van repertoire zal extra informatie gevraagd worden om in te vullen. Dit wordt gedaan om meer gelijkheid te creëren tussen de aanmeldingen van uitvoerende artiesten en producenten. Zo kan er beter een match gemaakt worden tussen repertoire onderling en het vergroot de snelheid van het matchen met de aangeleverde playlistgegevens.
  Dit is ook ten behoeve van de uitwisseling met onze buitenlandse zusterorganisaties. Een aantal velden zullen verplicht ingevuld moeten worden en andere zijn optioneel. Nieuwe verplichte velden voor muzikanten zijn: het land van opname en het jaar van de eerste release. Nieuwe verplichte velden voor producenten zijn: Lengte van de track en het jaar van opname.
   
 • Zichtbaarheid repertoire
  Wanneer een aangemelde titel al is gelinkt met verwerkte playlistgegevens, dan zal bij het openen van de repertoireregel de titel zichtbaar zijn zoals deze is aangemeld via het repertoire.  Daaronder zal getoond worden met welke track details van de playlist de titel gekoppeld is.
   
 • Repertoire kan gewijzigd worden
  Het is straks mogelijk om zelf het eerder aangemelde repertoire te wijzigen in MySena. Wanneer je kiest voor bewerken, kom je in een scherm waar de gewenste wijzigingen doorgevoerd kunnen worden.

  Wanneer de titel al gelinkt is met track details (playlistgegevens) zal er bij bepaalde wijzigingen gevraagd worden of de titel en de track details ontkoppeld moeten worden. Wanneer er een soundfile is geüpload dan kan de titel niet ontkoppeld worden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de servicedesk.

  Voor producenten: 
 • Rechten per titel per land
  Bij het exporteren van het repertoire zal een kolom worden toegevoegd waarin vermeld staat of de rechten per titel per land zijn ingevuld. Hierdoor is het overzichtelijk voor welk repertoire het nog ingevuld moet worden.
  Let op: Je kunt de rechten per titel per land uitsluitend registreren voor de titels die voorzien zijn van een ISRC. Mocht deze ontbreken dan dien je die eerst aan te vullen, via claims/ISRC.