Nieuwe update van MySena - lees hier de komende wijzigingen | Sena
Terug

Nieuwe update van MySena - lees hier de komende wijzigingen

08-04-2022
kopie-van-sena-sessios-online-fb.png

De afgelopen maanden zijn verschillende afdelingen van Sena weer bezig geweest om MySena nog beter te maken. Maandag 11 april gaat de nieuwe release van MySena live.

Hieronder staan enkele komende wijzigingen. 
Aanstaande dinsdag vind je in jouw inbox in Mysena alle aanpassingen die van toepassing zijn op jou.  

Notaspecificatie aangevuld met Sociaal Culturele gelden.

- Deze release wordt er een extra kolom toegevoegd in de notaspecificatie. Deze kolom heeft betrekking op de inhouding van Sociaal Culturele gelden (SoCu). De kolom wordt toegevoegd tussen de kolom kosten en de kolom BTW. Het is mogelijk dat je rekening moet houden met deze nieuwe kolom als de specificatie moet worden ingelezen in het eigen systeem. 

Gender

- Rechthebbenden van Sena hebben vanaf maandag de keuze tussen man, vrouw en x als genderspecificatie. Dit is ook aan te passen in MySena onder het kopje persoonlijk, kies dan voor bewerken bij contactgegevens. 

Financieel contactpersoon

- Producenten, agenten en buitenlandse zusterorganisaties krijgen de mogelijkheid om een financieel contactpersoon op te geven. De opgegeven persoon zal vanuit Sena de e-mails over betalingen en jaaropgaven ontvangen. Dit is te beheren in MySena onder de tab contactpersonen.