Terug

Meld vóór 1 september je repertoire aan en krijg dezelfde maand nog betaald!

27-08-2019
uitbetalen.jpg

Op 20 september betalen we weer vergoedingen uit. Is jouw muziek gedraaid? Zorg er dan voor dat je repertoire vóór 1 september is aangemeld in MySena of via de Sena app.

Wij werken hard om dit repertoire op tijd te verwerken, zodat het meegaat in de september betaling. Helaas kunnen we geen garanties geven. Mocht het niet op tijd verwerkt zijn, dan wordt het meegenomen in de volgende betaling.

Suggesties in ongeclaimd repertoire
Check meteen even of er in de suggestielijst van ongeclaimd repertoire nog tracks van jou bij zitten. Met een simpele druk op de knop claim je dit repertoire. Doe je dit voor 1 september, dan krijg je dit sowieso uitbetaald in de september betaling.

Lukt het je niet om je repertoire vóór 1 september aan te melden? Geen paniek; natuurlijk kun je altijd je repertoire aanmelden via MySena of de Sena app. Je tracks worden dan meegenomen in een van de volgende betalingsrondes.

Afsluiting muziekjaar 2016
Heb je nog repertoire dat gedraaid is in 2016, maar dat nog niet is aangemeld? Doe dit dan uiterlijk 31 december 2019. Daarna wordt het jaar 2016 afgesloten en wordt er voor repertoire gedraaid in 2016 geen vergoedingen meer uitbetaald. Hiervoor geldt namelijk de wettelijke termijn van drie jaar.